Permanent makeup:

Jeg er ny startet micropigmenist, og jeg er uddannet hos contour art hos Yasmin. jeg står inde for naturlige bryn, og ser helst mine kunder bevarer deres naturlige hår, da det helt klart giver det flotteste, og mest naturlige resultat. Hos mig er der ikke kun en form, og måde at gøre det på, jeg vurdere ud fra kundens eget bryn samt ansigts form hvilke design som passer her, og hvilke metode jeg vil anbefale ud fra hudtype, livstil mm. 

  1. Til at starte med vil du få bedøvelse på dine bryn som skal sidde 30 min. før behandling, det vil derfor være en god ide at møde 30 min. før din tid.
  2. Jeg lytter til min kunders behov og ønsker.
  3. jeg måler brynene op med min skabelon, derefter designer jeg en form som passer til dit bryn, og ansigts form
  4. Til sidst skal du godkende. Behandlingen tager ca. 2 timer .
  • 1. behandling 1250 kr.
  • 2. behandling 800 kr.
  • 3. behandling 700 kr.
Powder brow - Er en fulddækkende skygge som tatoveres med en lille fin maskine på det yderste hudlag på hele dit bryn. Efter behandlingen vil brynet fremhæve meget markant , men farven vil falme op til 50 procent samt krympe 1-2 mm efter op heling. Denne teknik er egnet til dig som farver dine bryn op dagligt , og godt kan lide markante bryn. Resultatet holder 1-3 år
Ombre bryn - Er en god alternativ metode til hairstrokes, her arbejdes der på det yderste hudlag. Farven shaides øverst og inderst på brynet hvilket giver et naturligt resultat ved op heling, denne teknik er mindre markant ved op heling. Resultatet holer 1-3 år
Hairtrokes - Denne teknik er klart den mest naturlige, her vil dit bryn fremstå med små fine hår strå som udføres med et manuelt håndholdt værktøj. Resultatet holder op til 18 måneder.
kombinations bryn - Hairstrokes inderst i brynet, og fuld skygge i resten, en super flot metode som jeg hel klart vil anbefale.

Jeg bruger H2o farver som er EU godkendt og allergivenlige.